Jani Hyvönen
Jani Hyvönen

Yritys

Insinööritoimisto Huovinen on vuonna 2003 perustettu yritys, jonka kotipaikka on Joensuussa. Yritys tarjoaa yksilöllisiä rakennussimuloinnin, tuotekehityksen, tutkimuksen ja testauksen sekä suunnittelun palveluita rakennusalan toimijoille. Palveluissa hyödynnetään uusinta teknologiaa, jonka avulla voidaan kustannustehokkaasti parantaa rakentamisen laatua ja ekotehokkuutta.

Yrityksen palveluiden markkinoinnissa käytetään greenfoot® tavaramerkkiä, joka kuvastaa kestävän kehityksen mukaista suunnittelua, rakentamisen hiilijalanjäljen pienentämistä ja ympäristövastuullista rakentamista. Ydinajatuksena toiminnassa on rakennuksen tai tuotteen ominaisuuksien optimointi ja testaus ennen toteutusta.

Yrityksen perustaja Jani Huovisella on useiden vuosien kokemus rakennus- ja rakennesuunnittelusta, rakennustuoteteollisuuden suunnittelu-, tuotekehitys-, johto- ja myyntitehtävistä sekä liiketoiminnan ja tuotekonseptien kehittämistehtävistä.

Käytössämme olevat ohjelmistot:

Tuotekehitys

SolidWorks Premium, www.aipworks.fi

Rakennussimulointi

ArchiCAD ja Ecodesigner Star, www.mad.fi

Kylmäsilta-analyysit

Trisco, www.physibel.be

Energiatodistusten laadinnassa käytämme dynaamisen laskentamenetelmän Riuska-ohjelmistoa ja mittatilaustuotteiden valmistuksessa Minifactory Innovator 3D-tulostinta.

Insinööritoimisto Huovinen tekee ilmastotyötä Joensuun kaupungin ilmastokumppanina.